REFRESH ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER FOLLOW
Tagboard
26 . 1 . 2013 ON Saturday, January 26, 2013 AT 1/26/2013
Assalamualaikum ,
Hehe , Hary ney , aQ kuar lagi dengan my sayang ,
kami pergi ke QB ,
Happy sangat !
sebab aQ rindu sangat dengan my sayang ,
walaupun x jumpa sehari ,
Rindu sangat ,
dia cumil sangat !

mula - mula kami pergi ke Daiso ,
Biasa laaa ,
my sayang rajin pergi ke sana ,
kami pusing - pusing dalam Daiso tuu ,
nthen aQ cakap kt dia ,
kite pergi makan dulu laa ,
lagipun dia x makan lagi ,
aQ pOwn x makan lagi ,
kami pergi ke MC DONALD ,
beli Triple Cheese Burger ,
dengan COKE jee ,
nthen pergi ke KFC !
kami beli DINNER PLATE !
makan kt KFC laaa ,
dengan burger MC DONALD sekali ,
Hahahaha ,
biasa laaa kami lapar ,
tapi kami sharing - sharing !
Sharing is Caring kan ?
Huhu ,
Lepas makan bagai ,
kami pergi ke POPULAR dulu ,
my sayang nk cari Fail ,
tapi sebelum tu , 
dia tgOk novel , 
belek - belek novel ,
lepas tu aQ cakap ,
nak ke ?
dia cakap , nak .
aQ kata , ambil satu ,
tapi aQ yg pilih tajuknye !
Hehe , Tajuk dia nama 
HELLO MR PERFECT !
lepas tu baru p cari fail bagai ,
nthen pergi ke Daiso lak ,
my sayang beli mcm - mcm kt sana ,
shopping sakan laaa ,
Hehe ,
nthen lepas tu lepak jap ,
susun barang laaa ,
sembang dengan my sayang  ,
nthen my sayang dahaga ,
kami pergi laa beli air milo ,
waktu nk beli tu , kawan my sayang call ,
ckap depa ada kt QB ,
nthen pergi laa kt depa jap ,
my sayang ajak depa p Daiso ,
nthen lepas tu ,
kami balik dulu ,
sembang kami nk p memory island ,
my sayang naik bas ,
aQ lak naik motor ,
kami p dulu kt memory island ,
aQ daftar diri sbgai member ,
sbb my sayang x naik bas lagi ,
elok - elok aQ abis daftar ,
my sayang dh nk sampai ,
nthen aQ bagi barang kt dia ,
lepas tu ,
aQ balik , dia pown balik ,
THE END !

I LOVE YOU ! :)


25 . 1 . 2013 ON Friday, January 25, 2013 AT 1/25/2013
Assalamualaikum :)
Hehe , Hary ney kan ?
Hari jumaat , minggu kami balik kampung :)
aQ balik dengan my sayang ,
kami balik naik Bas rapid jaa ,
Nasib baik bas mai awal ,
kalau tidak mesti ramai dalam bas ,
aQ dalam bas ,
dok sembang - sembang dengan my sayang laaa ,
usik - usik dia laaa ,
macam mana dengan kerja skOla laaa ,
sambil dengar lagu ,
my sayang tido jap atas bahu aQ ,
sbb dia pening ,
nthen aQ lak pening ,
dia cakap , pening ke ?
aQ cakap ye ,
dia senyum je ,
aQ cakap , dia lak jaga orang , hehe :)
sampai jaaa kt BJ ,
kami tukar bas lak ,
p memory Island ,
Masa dalam bas tu ,
kami berdiri , 
lagipun dekat jaaa ,
sampai jaaa kt memory island :)
my sayang terus beli kasut bulu ,
mula - mula ambil gambar apa ntah ,
nthen tukar ambil hello kitty lak ,
Dengan beli Beg warna PINK ,
Haha ,
abis SHopping tu ,
kami pOwn terus Balik ,
walaupun sekejap ,
amat BERMAKNA buat aQ dan si dia ,

Peristiwa yang x dapat di lupakan :)

I LOVE YOU SO MUCH !



12 / 1 / 2013 ON Saturday, January 12, 2013 AT 1/12/2013
Assalamualaikum :)
Hehe , Hary ney kan ?
aQ kuar dengan my sayang !
kami jumpa kt QB jee ,
mula - mula kami p cari baju kt dia ,
mcm - mcm kedai kami cari ,
nthen baru dpt baju yg dia suka ,
sO ?
aQ belanja dia laaa ,
sebagai hadiah hari jadi dia ,
lepas tu , kami p DaisO ,
sbb my sayang nk beli FAIL bagai ,
nthen aQ cakap ,
makan dulu , baru p beli semua tu ,
sO ?
kami terus p cari kedai makan ,
nk yg  romantik punye N x pernah kami p kt situ lg ,
my sayang ajak p JOHNY RESTAURANT !
kat situ kalau nk makan STEAMBOAT bole laaa datang kt situ ,
tapi aQ makan Koey teOw THAI dengan vanilla milk shake :)
my sayang lak , makan prawn Fried & Chicken dengan pepsi jaa ,
nthen aQ pesan Banana Split ,
Lepas makan semua ,
kami terus pergi DaisO ,
Beli barang - barang kami td ,
lepas beli tu semua ,
kami pergi Young Ones lak ,
tp x beli pa - pa pOwn :)
lepas tu pergi BJ ,
kami beli Buku - buku ,
my sayang beli tali pinggang dan lain - lain lagi ,
lepas tu , kami trus p Sungai dua ,
masa kt sana , kami beli sesiku set Dengan sesiku T ,
sbb tahun ney kami belajar melukis lak , hehe :)
lepas tu , kami balik !
sampai sini jaa dari kami !

I LOVE YOU SO MUCH MY DEAR !

THANK YOU :)


Balik Asrama ON Friday, January 11, 2013 AT 1/11/2013
Assalamualaikum  ,
Hehe , hari ney pertama kami balik bersama - sama ,
pada tahun 2013 !
kami balik naik Bas rapid ja ,
masa dalam bas ,
aQ usik - usik dia jaaa !
nak tergelak pOwn ada ,
Happy sangat ,
nthen kami berhenti kt BJ ,
sbb kami naik 401E ,
sO ?
kami kena tukar bas laaa ,
sebelum tu kami p 7 ELEVEN ,
my sayang beli air , n aQ pOwn beli air jugak ,
lepas tu kami terus p tunggu bas ,
nthen kami naik bas 304 !
masa dalam bas tu , 
asyik kacau dia jaaa ,
syOk gile ,
nthen berhenti ,
kami p memory Island jap ,
sbb aQ dh janji nk beli beg duit kt dia ,
nthen aQ beli laaaa ,
hehe :)
happy sangat dapat balik dengan dia !

THANK YOU !
I LOVE YOU tau !

nthen aQ balik umah aQ ,
dia pOwn balik umah dia ,


THE END :)


5 / 1 / 2013 ON Saturday, January 5, 2013 AT 1/05/2013
Assalamualaikum :)

Haha , 5 / 1 / 2013 ?
yg tu sebenarnya , dah 2 TAHUN 6 BULAN Bersama tersayang !
walaupun selalu BERGADUH , BERTUMBUK !
tetapi tetap bersama :)
Bertumbuk ? mana ada ,
cuma tulis jaaa , Hahaha !
apa - apa pOwn aQ HAPPY sangat - sangat !

I LOVE YOU SO MUCH !

walaupun kadang - kadang selalu buat dia sakit hati ,
tapi dia tabah , kuat hadapi nya ,
THANK AWAK !

SEMOGA HUBUNGAN KAMI SAMPAI KE AKHIR HAYAT !

AMIN :)


Yang TERBAIK untuk awak :) ON Thursday, January 3, 2013 AT 1/03/2013
Assalamualaikum :)

Tujuan saya menulis POST ney kerana ,
saya ingin meluahkan perasaan saya ,
saya cuma nak yg TERBAIK untuk awak ,
saya nk awak sentiasa HAPPY ,
Bahgia , senyum , ketawa :)

saya akan open minded tau :)

saya x mau kongkong awak ,
nanti takot awak jauh dari saya ,
saya cuma nk awak sentiasa ada di samping saya ,
saya akan berusaha yg TERBAIK untuk awak ,
kerana ?

SAYA SANGAT MENCINTAI AWAK :)

Hanya awak seOrang Jaa !



Last Day at PIZZAHUT ( 2/1/2013 ) ON Wednesday, January 2, 2013 AT 1/02/2013
Hehe , 
Hari ney last day aQ kt Pizza Hut !
mean , Last Day aQ Bekerja ,
x sabar nk tunggu GAJI masuk ,
FIRST GAJI aQ :)
minta - minta dapat banyak ,
Hehe ,

HOPE nanti dapat kerja lagi kt PIZZA HUT !
tapi nak ambil bahagian kitchen pulak :)




Thanks Sayang :) ON Sunday, December 30, 2012 AT 12/30/2012
Tujuan saya menulis POST ney kerana ,
saya ingin mengucapkan TERIMA KASIH kepada my sayang ,
sebab dia telah menukarkan BLOG saya kepada BLOGSKIN ,
tanpa memberitahu saya ,
maybe dia nk buat KEJUTAN :)

THANK YOU TAU :)



HAPPY BIRTHDAY MY SAYANG :) ON Wednesday, December 26, 2012 AT 12/26/2012
Hehe ,
Hary ney HARI JADI sayang saya ,

HAPPY BIRTHDAY !

semoga panjang umur 
Dan dimurahkan Rezeki ,

cukup 16 TAHUN :)

I LOVE YOU SO MUCH !


25.12.2012 ON Tuesday, December 25, 2012 AT 12/25/2012
Hary ney aQ Berjumpa my sayang dekat BJ ,
sebelum aQ pergi ke Kerja ,
aQ suruh dia beli alat tulis dekat aQ ,
Nthen dia terus pergi ke SHOPPING COMPLEX ,
aQ pulak , terus pergi ke Kerja ,

Setelah dia abis BerSHOPPING ,
 aQ pergi berjumpa dia kt Sungai Dua ,
masa tu aQ kuar lambat ,
sampai - sampai je kt dia ,
aQ buat suprise kt dia ,
nak tau apa ?

Sebenarnya , aQ bagi KEK kat dia ,
kebetulan esOk HARI JADI dia ,
HAPPY BIRTHDAY MY SAYANG :)

nthen dia bagi alat tulis ,
kemudian , aQ teman dia tunggu Bas ,
Bile dia dh naik Bas ,
aQ terus pulang ke rumah :)

THE END 



Older Post